Bankalar

Cepteteb Hakkında Bilgiler

Bu makalemizde en çok kullanılan mobil bankacılık ürünlerinden biri olan Cepteteb hakkındaki bazı soruları cevapladık. Cepteteb nedir? Cepteteb ile hangi bankacılık işlemleri yapılır? Nasıl Cepteteb müşterisi olunur? Cepteteb ile gelir belgesiz kredi nasıl kullanılır? Cevaplar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Cepteteb nedir?

Cepteteb Türkiye Ekonomi Bankası’nın geliştirdiği, birçok bankacılık işlemini şubesiz olarak yapmaya yarayan bir üründür. Cepteteb, internet bağlantısı olan her yerden bankacılık işlemi yapmaya yarar. Bu ürünün mobil uygulaması da mevcuttur. Cepteteb mobil uygulaması akıllı telefonlar üzerinden kullanılabilir. Peki, Cepteteb ile hangi bankacılık işlemleri yapılır?

Cepteteb ile hangi bankacılık işlemleri yapılır?

Cepteteb ile birçok bankacılık işlemini internet bağlantısı olan herhangi bir yerden yapabilirsiniz. Bu uygulama ile yapabileceğiniz bankacılık işlemleri şöyle:

  • Kolayca banka hesabı açıp kapatabilirsiniz.
  • İstediğiniz hesaba para transferi yapabilirsiniz.
  • Altın ve döviz alım-satımı yapabilirsiniz.
  • Kredi kartı ve kredi borçlarınızı anında ödeyebilirsiniz.
  • Düzenli kredi, kredi kartı, fatura ödeme talimatı verebilir faturasız telefonunuza anında TL yükleyebilirsiniz.
  • Vergi ödemelerini istediğiniz her an yapabilirsiniz.
  • Kefilsiz, bordrosuz, gelir belgesiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan kredinizi şubeye gitmeden anında kullanabilirsiniz.
  • Cepteteb kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.
  • Mobil uygulamanın QR kod özelliği ile ATM’lerden kart kullanmadan para çekebilirsiniz.
  • İstediğiniz karta, hesaba ve telefona para gönderebilirsiniz.

Nasıl Cepteteb müşterisi olunur?

Cepteteb müşterisi olmak istiyorsanız https://www.cepteteb.com.tr/‘ye girip ”Hesap Aç” sekmesine tıklayıp açılan sayfadaki formu doldurmanız gerekiyor. Verdiğiniz bilgiler üzerinden Cepteteb müşteri temsilcisi tarafından aranıyorsunuz. İstediğiniz gün ve saatte belirttiğiniz adrese Cepteteb temsilcisi geliyor. Size birkaç imza attırıyor. Böylece müşteri olmuş oluyorsunuz.

TEB Müşterileri Nasıl Cepteteb müşterisi olur?

TEB müşterileri internet bankacılığı şifrelerini kullanarak anında Cepteteb hesabı açabilirler. Bunun için TEB internet bankacılığına giriş yapın ve Yeni Hesap Aç sekmesine tıklayın. ”Cepteteb Hesap” sekmesine tıklayın ve hesabınızı açın. TEB müşterisiyseniz ve internet bankacılığı şifreniz yoksa TEB İnternet Şubesi Şifresi Nasıl Alınır? adlı makalemize tıklayınız.

Cepteteb ile gelir belgesiz kredi nasıl kullanılır?

Cepteteb müşterilerinin gelir belgesiz kredi kullanmak için şifreleriyle Cepteteb internet bankacılığına ya da Cepteteb mobile giriş yapmaları gerekiyor. Mobil uygulamadaki ”Krediler” menüsündeki ”hemen başvur” sekmesine tıklayarak ya da sitenin ana sayfasındaki ”hemen başvur” sekmesine tıklayarak anında gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz.

Cepteteb müşterisi olmayanlar da şubesiz ve gelir belgesiz kredi kullanabilirler. Cepteteb’in internet sitesi üzerinden ”hemen başvur” sekmesine tıklayın. Müşteri temsilcisi sizinle iletişime geçecektir. Cepteteb temsilcisi adresinize adar gelip kredi ile ilgili evrakları size imzalatacak ve aynı zamanda sizi Cepteteb müşterisi yapacaktır. Gerekli imzaları attıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz.

Vadeli Mevduat Hesabı Açabilirsiniz

Cepteteb’i kullanarak vadeli mevduat hesabı açabilir ve faiz getirisi kazanabilirsiniz. Güncel faiz bilgilerini görmek için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/cepteteb-vadeli-mevduat-faiz-oranlari-2018/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu